کاشت مو : ریزش مو در افراد مختلف، به دلایل متفاوتی از جمله علل هورمونی یا ژنتیکی رخ می‌دهد و باعث عدم رضایت فرد از ظاهر خود می‌شود. در مواردی که درمان ریزش مو بی‌فایده است می‌توان از روش کاشت مو استفاده کرد. با اینکه راه حل‌های زیادی برای درمان ریزش مو پیشنهاد و تجویز می‌شود، کاشت موی طبیعی روشی دائمی و موثرتر است. روشی که در کل کشور مورد استقبال قرار گرفته و کاشت موی طبیعی در تهران و یا شهرستان‌ها از مهمترین روش‌های زیبایی افراد بوده است. به لطف تکنولوژی و مهارت روزافزون پزشکان، امروزه انجام کاشت موی دائمی به روشی محبوب‌تر و پربازده‌تر از گذشته تبدیل شده است.کاشت مو طبیعی با جراحی یا کاشت مو بدون جراحی اغلب با انتقال موها از قسمت‌هایی که دارای ریشه مقاوم‌تری هستند به بخش‌هایی که دچار ریزش شده‌اند، انجام می‌شود. این کار با جابجایی گرافت مو یا شاخه‌های مو که هر یک شامل یک یا دو تار مو هستند به کار می‌‌رود. گرافت‌ها معمولا از ناحیه پشت سر که دارای ریشه‌های قوی‌تری نسبت به بخش‌های روبرویی هستند پیوند داده می‌شوند. در اینجا می‌پردازیم به هر آنچه لازم است درباره کاشت مو بدانیم؛ در انتها نیز نظرات کسانی که کاشت مو انجام داده اند را می آوریم.

اقدامات قبل از کاشت مو

قبل از هر کاری لازم است با دقت درباره آن اطلاع کسب کنید. در زیر مهم‌ترین اقدامات قبل از کاشت مو به شرح زیر است:

  • یک ماه قبل از کاشت مو:1 ماه قبل از جراحی باید مطمئن شوید که پوست سر شما تا حد ممکن سالم و برای کاشت مو آماده است. پس بهتر است هر روز 10 تا 30 دقیقه پوست سر خود را ماساژ دهید. به این ترتیب جریان خون خود را متعادل کرده و پوست سر خود را برای جراحی آماده خواهید کرد.
  • 2 هفته قبل از کاشت مو: از 2 هفته قبل از تاریخ عمل با پزشک خود مشورت کنید و توصیه‌های او را به کار ببرید، مصرف الکل را متوقف کنید، از سیگار کشیدن خودداری کنید و موهای خود را اصلاح نکنید.
  • 24 ساعت قبل از کاشت: قبل از جراحی موهای خود را بشویید، لباس‌ راحت بپوشید که نیازی به کشیدن آن‌ روی سرتان نباشد، یک صبحانه سبک بخورید، موهای خود را رنگ نکنید، بدون اطلاع پزشک از هیچ مکملی استفاده نکنید و هیچ دارویی مصرف نکنید مگر اینکه پزشکتان تایید کند.
کاشت مو

انواع روش‌های کاشت موی طبیعی

برای کسانی که ریزش موی قابل توجهی دارند، کاشت مو تنها راه اثبات شده برای بازگرداندن موهای از دست رفته و رشد واقعی مو به بخش‌هایی است که دچار طاسی شده‌اند. به طور کلی دو نوع روش کاشت مو وجود دارد؛کاشت مو با جراحی و کاشت مو بدون جراحی. که انتخاب روش به شرایط هر فرد و تشخیص پزشک او بستگی دارد.

روش کاشت موی FUE ( استخراج واحد فولیکولی)

در کاشت مو به روش FUE برخلاف روش قبل تک تک فولیکول‌های مو به طور مستقیم جمع‌آوری و به محل گیرنده انتقال داده می‌شوند. اما NeoGraftکه یک روش FUE کمتر تهاجمی است، حاصل پیشرفت‌های جدید در تکنیک‌های کاشت مو می‌باشد. در این روش فولیکول‌های مو در زمان کمتر و نیز با خطای کمتر و سرعت بیشتری جابجا می‌شوند. همچنین نتایج حاصل از آن بسیار طبیعی به نظر می‌رسند. 

مزایای روش FUE

از آنجایی که گرافت‌ها به صورت جداگانه گرفته می‌شوند، پس از انجام عمل، جای زخم زیادی باقی نمی‌ماند. البته ممکن است چندین جای زخم کوچک ایجاد شود اما چندان قابل توجه نیست.
اگر مایل هستید موهای خود را کوتاه نگاه دارید، بلافاصله بعد از عمل می‌توانید آن را کوتاه کنید.
این روش به ویژه برای افرادی مناسب است که به تعداد پیوند زیادی نیاز ندارند.
روشی بدون درد است.
نتایج طبیعی طولانی مدت خواهد داشت.
به دلیل کوچک بودن محفظه‌هایی از پوست که از آن‌ها گرافت استخراج می‌شود، فرآیند بهبودی طولانی نیست. اما در روش FUT محفظه‌های پوستی بزرگ‌تر بوده و به همان نسبت نیز دیرتر ترمیم خواهند شد. به همین دلیل پس از انجام آن باید فعالیت و ورزش خود را مقداری محدود کنید.
در روش FUE می‌توان موها را از سایر نقاط بدن مانند موهای ریش یا سینه نیز استخراج کرد.
اگر پوست خیلی سفت یا خیلی افتاده باشد، FUE گزینه ترجیحی به منظور محدود کردن جای زخم‌هاست.

با کاشت مو دوباره…

معایب روش FUE

پتانسیل ایجاد تعداد پیوند و کیفیت این روش نسبت به FUT کمتر است.
در جراحی FUE باید تمام نواحی سر یا حداقل ناحیه اهدا کننده تراشیده شود.
ممکن است به بیش از یک جلسه نیاز باشد، زیرا برداشتن گرافت‌های جداگانه بسیار زمان‌بر است.
FUE کمی پر‌هزینه است.

روش کاشت موی FUT (پیوند واحد فولیکولی)

کاشت مو به روش FUT شامل برداشتن نواری از پوست به همراه فولیکول‌های مو از ناحیه اهداکننده است که معمولا در پشت سر قرار دارند. برای انجام کاشت مو پشت سر به دلیل داشتن موهایی که به طور طبیعی پرتر و کمتر مستعد طاسی هستند ناحیه مناسبی است. از این ناحیه پوست، گروه‌های کوچکی از بافت حاوی فولیکول‌های مو جدا شده و برای پیوند آماده می‌شوند. محفظه‌های ریز و جداگانه‌ای در محل گیرنده که دچار طاسی شده است ایجاد می‌شود. سپس گرافت‌های آماده شده به صورت جداگانه در محل گیرنده قرار می‌گیرند.

این روش بیش از دو دهه وجود داشته است و تکنیکی موثر برای بازگرداندن خط موی طبیعی به شمار می‌رود. مزایا و معایب این روش به شرح زیر است:

مزایای روش FUT

FUT روشی پر بازده است.همچنین اگر به دنبال پوشش بیشتری هستید این روش مناسب تر است.
با توجه به زخم‌هایی که پس از FUT ایجاد می‌شود، بهتر است موها تراشیده نشود زیرا موهای بلند آن‌ها را می‌پوشاند، در حالی که در FUE باید موها را اصلاح کرد.
روش FUT به زمان کمتری نیاز دارد.
FUT ارزان تر از FUE می‌باشد زیرا در FUE برای هر فولیکول هزینه جداگانه‌ای در نظر گرفته می‌شود.
روشی بدون درد است.
نتایج طبیعی آن طولانی مدت است.
مراقبت‌های بعد از عمل در این روش بیشتر است.

معایب روش FUT

یک جای زخم بزرگ ایجاد می‌شود که در پشت سر قرار دارد و با مو قابل پوشاندن است.

زمان زیادی برای بهبودی مورد نیاز است.

روش کاشت موی SHI

یک از جدیدترین روش‌های کاشت مو می‌باشد که به روش “برداشت و کاشت همزمان” انجام می‌شود. در اصل نحوه کاشت موی سر در SHI مشابه روش FUE می‌باشد اما از این نظر متمایز است که یک گروه شامل 5 تا 6 جراح همزمان با هم جراحی را انجام می‌دهند. بنابراین می‌توانند تقریبا 3000 گرافت را در 5 تا 6 ساعت پیوند بزنند در حالی که برای کاشت همین مقدار گرافت در روش‌های سنتی 8 تا 10 ساعت زمان مورد نیاز است. در نتیجه در کاشت مو به روش SHI گرافت‌ها مدت زمان کمتری در معرض هوا می‌مانند. همچنین در این روش تعداد گرافت‌هایی که پس از عمل دچار ریزش می‌شوند نیز کمتر است. علاوه بر این، پیوندها بلافاصله رشد می‌کنند به همین دلیل بیمار خیلی زودتر از مزایای پس از کاشت مو بهره مند می‌شود.

کاشت مو

روش کاشت موی SUT

نحوه کاشت مو در این روش اینگونه است که فولیکول ها به صورت دستی پیوند نمی‌شوند بلکه توسط پانچ لیزری از محل اهداکننده جدا و سپس منجمد شده و در نهایت به مناطق موردنظر انتقال داده می‌شوند. به دلیل انجماد فولیکول‌های مو در این روش، تا زمانی که کاشته شوند، تخریب نخواهند شد. در این روش سرعت انتقال فولیکول‌های مو در هر جلسه بسیار زیاد است و پزشک می‌تواند تا حدود 10000 فولیکول را در هر جلسه جابجا کند.

روش کاشت موی FIT

برخلاف روش FUT که فولیکول ها را زیر میکروسکوپ استخراج می‌کند، در کاشت مو به روش FIT فولیکول‌ها را مستقیما از پوست سر خارج می‌کند. این روش دقت زیادی ندارد به همین دلیل خطر آسیب رساندن به فولیکول‌ها در آن وجود دارد. بنابراین مهارت تیم جراحی در حفظ سلامت گرافت‌ها و استخراج گرافت‌هایی با کیفیت بسیار اهمیت دارد. FIT خود شامل MFIT و UFIT می‌باشد.

روش کاشت موی BHT

در این روش کاشت مو طبیعی بدون بانک مو سر انجام می‌شود. در واقع چون کاشت مو با بانک موی ضعیف نتیجه رضایت بخشی به دنبال ندارد، در افرادی که دارای موهای نازکی هستند و منابع فولیکولی مناسبی در پشت سر به عنوان نواحی اهداکننده ندارند، به همین خاطرباید از نواحی دیگر بدن برای برداشت فولیکول مناسب کاشت استفاده کرد، برای مثال کاشت مو از ریش می‌تواند ناحیه اهداکننده مناسبی به جای پشت سر باشد. این روش به چنین بیمارانی این امکان را می‌دهد که از جراحی کاشت مو بدون تراشیدن سر با درصد بازدهی بالای 80 درصد بهره‌مند شوند.

بهترین روش کاشت مو

کاشت موی FUE و FUT هر دو روش مدرنی هستند که تا به حال از موفقیت بالایی برخوردار بوده‌اند و نتایج آن‌ها بسیار طبیعی بوده است. این دو روش هریک دارای نقاط قوت خاصی هستند، برای مثال معمولا افراد از نتیجه پیوند موی FUT و قیمت ارزان‌تر آن رضایت بیشتری دارند ولی جای زخم بعد از جراحی در این روش بیشتر است بنابراین به زمان بیشتری برای بهبودی نیاز دارد. در روش  FUE جای زخم کمتری وجود دارد که باعث می شود پوست سریع‌تر بهبود یابد اما نباید فراموش کرد که این روش مناسب پوست‌های شل نمی‌باشد. روش‌های کاشت مو FUE پر هزینه‌تر هستند، با این حال گرافت‌های کمتری تولید می‌کنند و هر چه پوشش بیشتری مورد نیاز باشد، مدت زمان جراحی طولانی‌تر خواهد شد. در روش سوم که ترکیبی از دو روش قبل است بهترین نتایج را می‌توان گرفت.

انواع مدل‌های دیگر نیز هر کدام دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. به هر حال با در نظر گرفتن اینکه اساس روش‌های کاشت مو تقریبا یکسان است می‌توان گفت بهترین روش کاشت مو روشی است که بیشترین سازگاری را با پوست و موی متقاضی کاشت مو داشته باشد. جراح شما پیش از انتخاب روش جراحی با شما مشورت می‌کند و با توجه به مشخصات پوست و موی شما بهترین روش کاشت مو را به شما پیشنهاد خواهد کرد.

کاشت موی طبیعی در تهران

اگر برای کاشت موی طبیعی در تهران یا شهرهای دیگر دچار تردید هستید، توجه داشته باشید که تحقیق لازم درباره بهترین کلینیک کاشت موی طبیعی اولین قدمی است که باید بردارید. کلینیک‌هایی که با استفاده از به روز ترین دستگاه‌ها و تجهیزات کاشت مو امکان انجام یک جراحی راحت و بدون درد را برای افراد ایجاد کرده‌اند می‌توانند انتخاب مناسبی باشند. پیش از یافتن مرکز مناسب کاشت مو از روش‌ها و تجهیزات مورد استفاده و نیز رضایت بیمارانی که قبلا ازخدمات آن کلینیک کاشت مو استفاده کرده‌اند اطمینان حاصل کنید. برای کاشت موی دائمی در تهران تصاویر کاشت مو می‌تواند راهنمای مناسبی برای متقاضیان باشد. معمولا در مجموعه آلبوم عکس کاشت موی بیماران قبل نیز در وبسایت کلینک‌ها موجود است که می‌توانید به منظور تصمیم‌گیری بهتر، آن‌ها را مشاهده کنید. در تصاویر کاشت مو نواحی که کاشت بر روی آن‌ها انجام شده است، قبل و بعد از انجام جراحی  و در روش‌های مختلف کاشت مو به وضوح مشخص است. معمولا در آرشیو مربوط به کاشت مو فیلم کامل جراحی نیز موجود است که می‌توان روند کلی آن را مشاهده کرد. در نهایت انتخاب روش با تشخیص پزشک و به انتخاب بیمار انجام خواهد شد.

چرا سانی بیوتی بهترین کلینیک کاشت مو در تهران است؟

  • کیفیت بالا با تکنولوژی مدرن

با جدیدترین تکنولوژی دنیا و برترین تجهیزات کاشت رو برات انجام میدیم
  • کاشت ظریف با تراکم بالا

کاشت رو با شیوه میکروگرافت پیش می‌بریم تا بالاترین ظرافت و تراکم مو رو داشته باشی
  • کاملا دائمی

موهای کاشته شده برای شما دائمی و دارای رشد طبیعی خواهد بود
  • طبیعی و غیرقابل تشخیص!

خط رویش مو رو چنان طبیعی برات درمیاریم که کاشت موهات قابل تشخیص نباشه

هزینه کاشت مو در تهران

به طور کلی قیمت کاشت مو به عوامل بسیاری بستگی دارد. برای مثال روش مناسب کاشت برای هر فرد با ویژگی‌های خاص پوستی متفاوت است و هزینه‌ها نیز در روش های مختلف متفاوت است. ریزش مو و محدوده نواحی طاس شده در برخی افراد کمتر و در برخی بیشتر است که به همان نسبت باید فولیکول‌های بیشتری برای پیوند جابه‌جا شوند. نوع گرافت‌ها و تفاوت در نواحی اهدا کننده نیز عامل دیگری است که در تعیین قیمت کاشت مو موثر است. همچنین باید در نظر داشت که معمولا هزینه کاشت مو تحت پوشش بیمه قرار نمی‌گیرد و باید آزاد پرداخت شود.

برای اطلاع کامل از هزینه ها مقاله هزینه کاشت مو در تهران را مطالعه کنید.

چه کسانی می توانند کاشت مو انجام دهند و چه کسانی نمی توانند کاشت مو انجام دهند؟

اینکه آیا شما می‌توانید کاشت مو انجام دهید یا خیر، از اطلاعات جدول زیر قابل بررسی است:

 
شرایطی که شما را مجاز به انجام کاشت مو می‌کند
شرایطی که شما را مجاز به انجام کاشت مو نمی‌کند
ریزش موی دائم
ریزش موی دائم ریزش موی موقت
ریزش مو با الگوی ثابت
ریزش مو بدون الگوی ثابت
ریزش موی متراکم
ریزش موی پراکنده
ریزش موی در اثر سوختگی یا ضربه
ریزش موی در اثر کندن و مشکلات روانی
سلامت کامل پوست سر
عدم سلامت پوست سر یا ضعیف بودن آن
سطح سلامت عمومی بالا
ابتلا به بیماری‌هایی که در مراحل کاشت اختلال ایجاد کند

مراحل کاشت مو

کاشت مو شامل مراحل زیر است:

مشاوره پیش از عمل
قبل از عمل در طول جلسه مشاوه با متخصص، مواردی مانند سلامت عمومی فرد مورد معاینه قرار می‌گیرد. پزشک متخصص کاشت مو مشخص می‌کند که جنس پوست و قدرت فولیکول‌های موی هر فرد برای کدام نوع کاشت مناسب است. هرگونه پرسش یا نگرانی درباره کاشت باید پیش از جراحی با پزشک در میان گذاشته شود.

آنالیز مو
قبل از انجام کاشت، پزشک باید ضخامت مو، تعداد فولیکول‌های سالم روی سر، رنگ مو و پوست سر را به دقت بررسی کند تا بتواند کارایی کاشت برای فرد را ارزیابی و پیش بینی کند.مثلا سفیدی مو میتواند بر نوع کاشت موی شما تاثیر بگذارد.

انتخاب روش کاشت موی مناسب برای شخص
پزشک پس از بررسی دقیق مشخصات لازم برای عمل پیوند مو، بهترین روش کاشت مو را که دارای کمترین عوارض کاشت مو و بیشترین تاثیر باشد را با در نظر گرفتن درخواست خود بیمار برای او در نظر می‌گیرد.

آزمایشات لازم قبل از کاشت مو
پس از انتخاب نحوه کاشت مو، پزشک از فرد درخواست می‌کند که آزمایش‌های عمومی مانند کم خونی، فشار خون بالا، دیابت، کمبود اکسیژن یا آهن و مشکلات انعقادی خون را که بر کیفیت فرآیند کاشت مو موثر هستند انجام دهد. بنابراین پیش از انجام کاشت باید نتیجه تمامی آزمایشاتی که پزشک می‌خواهد در اختیار او قرار داده شود.همچنین این آزمایشات بیماری های مو را نیز شناسایی و نشان میدهد.

آمادگی
برای آماده کردن بیمار قبل از عمل باید اطمینان حاصل کرد که فرد هیچ گونه استرس یا نگرانی ندارد، زیرا اگر فردی مضطرب باشد، ممکن است فشار خون با قند او پایین بیاید و باعث ایجاد بیحالی و غش شود. به این منظور اولین گام رفع اضطراب بیمار و ایجاد فضایی آرامش بخش برای او می‌باشد. سپس پزشک بر روی سر خط مو می‌کشد و موقعیت‌های اهدا کننده و کاشت را مشخص می‌کند. در مرحله بعد پس از تایید او، بی حسی موضعی تزریق و ضدعفونی کردن نواحی کاشت آغاز می‌شود.

استخراج فولیکول ها
در این مرحله پزشک به تعداد موردنیاز فولیکول مو را از ناحیه اهدایی که قبلا تعیین کرده است استخراج می‌کند.

انجام کاشت مو
موها پس از تبدیل شدن به گرافت‌ها، در فواصل معینی در ناحیه طاس سر کاشته خواهند شد. مدت زمان کاشت مو به روش انتخابی کاشت برای بیمار و بزرگی محدوده موردنیاز برای کاشت بستگی دارد.

کاشت مو

مراحل رشد مو پس از کاشت

در بررسی تفاوت ایجاد شده و مشاهده نتایج کاشت مو عکس قبل و بعد از عمل جراحی بسیار موثراست. برای اطمینان از رشد مو پس از کاشت مو عکس قبل و بعد نمونه کاشت موهای انجام شده را که در زمان‌های متفاوت متوالی پس از عمل گرفته شده است را می‌توانید مشاهده کنید.

کاشت مو بعد از یک ماه

برای یک ماه پس از کاشت مو، بیمار ممکن است دچار شوک ریزشی شود. شوک ریزشی هم در ناحیه اهداکننده و هم در ناحیه پیوند می‌تواند رخ دهد اما جای نگرانی نیست زیرا این امر کاملا موقتی است. ریزش مو در ناحیه اهداکننده ناشی از کمبود اکسیژن نمونه‌های گرفته شده از آن نواحی است. ماساژ نواحی اهداکننده می‌تواند باعث به جریان انداختن خون در عروق و تا حدودی جلوگیری از ریزش مو شود.

کاشت مو بعد از سه ماه

3 تا 4 ماه پس از انجام روش کاشت مو، موهای تازه کاشته شده شروع به رشد می‌کنند. در ابتدا موهای نازک ظاهر شده و با گذشت زمان ضخیم‌تر و پر پشت‌تر می‌شوند. موها هر ماه تقریبا به مقدار یک سانتی متر رشد می‌کنند.

کاشت مو بعد از شش ماه

پس از گذشت 6 ماه تا یک سال پس از کاشت مو، مو به رشد و ضخیم شدن خود ادامه می‌دهد و تراکم موهای جدید بهبود می‌یابد. پوشش مو نیز بهتر از قبل خواهد شد. بیمار معمولا می‌تواند موهای خود را پس از گذشت 6 ماه، به دلخواه حالت دهد و از نتیجه رشد موهای خود لذت ببرند. البته باید توجه داشت که این نتیجه پس از 6 ماه هنوز دائمی نشده است.

کاشت مو بعد از یک سال

پس نتیجه نهایی کاشت مو بعد از گذشت 12 تا 15 ماه قابل مشاهده است. ناحیه مرکزی سر ناحیه‌ای است که کندترین رشد را نشان می‌دهد. در واقع در این ناحیه کمترین میزان خون‌رسانی وجود دارد بنابراین رشد آن‌ها نسبت به سایر مناطق بیشتر طول می‌کشد. موهای کاشته شده پس از گذشت یک سال مانند موی طبیعی رفتار کرده و بیمار می‌تواند موهای خود را کوتاه کرده و حالت دهد.

کاشت موی زنان

کاشت مو برای زنان نیز انجام می‌شود. موها در زنان معمولا در قسمت‌های بالایی و تاج سر می‌ریزد. دلیل ریزش مو یک ماده شیمیایی به نام DHT است که به فولیکول مو حمله می‌کند و یک نقطه طاسی به جا می‌گذارد. معمولا در کاشت مو مردانه موها کاملا کوتاه می‌شوند، اما در کاشت مو زنان فقط بخش‌هایی که برای پیوند مو موردنیاز هستند کوتاه می‌شوند. عکسهای کاشت موی زنان نشان میدهد که در زنانی که موهای نازک اما با تراکم بالا دارند نیز کاشت مو مورد استقبال قرار گرفته و انجام می‌شود. در مواردی هم کاشت مو پیشانی یا کاشت مو شقیقه برای افرادی که دچار ریزش‌های موضعی شده‌اند مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کاشت موی مردان

الگوی ریزش مو در مردان و زنان متفاوت است. ریزش مو در مردان معمولا ناشی از بیماری ژنتیکی آلوپسی است که باعث ریزش مو در قسمت‌های بالا و جلوی سر می‌شود. تا سن 35 سالگی معمولا دو سوم مردان ریزش مو را تجربه می‌کنند. هر دو روش FUT و FUE گزینه مناسبی برای کاشت مو مردان می‌باشند. مناطق دو طرف و پشت سر نواحی اهدا کننده مناسبی در مردان به خصوص برای کاشت مو فرق سر است زیرا نواحی مانند پشت سر مانند سایر نواحی سر در معرض DHT قرار نمی‌گیرند. انتخاب نوع روش کاشت در مردان به قدرت نواحی اهدا کننده، میزان موهای سر و سبک زندگی آن‌ها بستگی دارد.

مراقبت های بعد از کاشت مو

پس از جراحی ممکن است پوست سر فرد بسیار حساس شود و احساس درد داشته باشد بنابراین تا چند روز مصرف داروهای مسکن مانعی ندارد. معمولا جراح از بیمار می‌خواهد که تا یک یا دو روز بعد از جراحی بر روی پوست سر خود بانداژ ببندد. همچنین یک داروی آنتی بیوتیک یا ضد التهاب برای او تجویز می‌شود. پس از گذشت 2 تا 5 روز در صورتی که بیمار تا حدودی بهبود یافته باشد می‌تواند به فعالیت عادی و روزمره خود بازگردد.

حمام کردن بعد از کاشت مو

اکثر بیماران از اینکه چقدر سریع می‌توانند پس از کاشت مو بهبود یافته و به فعالیت عادی خود بازگردند خوشحال هستند، مخصوصا با تکنیک‌‌هایی مانند FUE. بیماران می‌توانند بلافاصله پس از عمل کاشت مو حمام کنند اما از آنجایی که باید پوست خود را خشک نگاه دارند بهتر است بعد از گذشت 48 ساعت به آرامی نواحی پیوند شده مو را شستشو دهند. همچنین باید دقت کنند که نباید آب دوش مستقیما و با فشار به پیوندهای جدید برخورد کند اما پس از گذشت یک هفته می‌توانند به طور عادی دوش بگیرند و موهای خود را شستشو دهند. شانه زدن و استفاده از محصولات حالت دهنده نیز بعد از یک هفته از کاشت موی FUE قابل انجام است ولی در روش‌های سنتی‌تر FUT بیماران تا حدود 14 روز بعد از عمل کاشت مو و تا زمانی که بخیه‌ها برداشته شوند، باید با احتیاط موهای خود را شانه کرده و حمام کنند.

کوتاه کردن مو بعد از کاشت مو

به طور کلی کسانی که کاشت مو انجام داده اند تا یک ماه بعد از عمل نباید موهای خود را کوتاه کنند زیرا در طول این مدت موهای کاشته شده و همچنین پوست سر بسیار حساس است و باید از شامپوهای تخصصی استفاده کرد. همچنین رعایت دستورالعمل‌های دقیق پس از کاشت را باید کاملا مدنظر قرار داد. بنابراین در دوره یک ماهه پس از کاشت هر چقدر صبورتر باشند و در برابر نیاز به کوتاه کردن یا حالت دادن موی خود مقاومت کنند نتیجه بهتری خواهند گرفت.بهترین حالت این است که کوتاهی مو را تا حدود دو ماه به تعویق بیاندازند.

نحوه خوابیدن پس از کاشت مو

پس از کاشت مو بهتر است به پشت بخوابید، به این صورت که کمرتان به سمت زمین و صورت به سمت بالا باشد. استفاده از یک بالش با ارتفاع مناسب به شما کمک می‌کند که به درستی در وضعیت صحیح قرار بگیرید. از چرخیدن و تغییر وضعیت خوابیدن خودداری کنید. برای افرادی که کاشت مو انجام داده‌اند، خوابیدن بر روی شکم اصلا روش مناسبی نیست زیرا این افراد باید از تماس زیاد نواحی کاشت شده با بالشت و رختخواب جلوگیری کنند. چنانچه فولیکول مو که تازه کاشته شده است با بالش تماس یابد، به این دلیل که ریشه فولیکول کاشت مو ثابت نیست و هنوز استحکام لازم را ندارد پاره می‌شود. در اینصورت نه تنها عمل کاشت مو بازدهی خود را از دست می‌دهد بلکه ممکن است جای زخم یا لک دائمی بر روی پوست ایجاد کند.

کاشت مو

عوارض کاشت مو

توجه کنید که کاشت مو در اکثریت افراد، بدون عوارض است. با این وجود با آگاهی از عوارض احتمالی کاشت مو می‌توانید تصمیم بگیرید که آیا انجام این کار ارزشش را دارد. مهم‌ترین عوارض کاشت مو و همچنین معایب این عمل عبارتند از:

  • مشکلات پس از عمل: در بعضی افراد بعد از عمل مشکلاتی مانند؛ زخم، خونریزی، ریزش مو، عفونت، درد، خارش، تورم، از دست دادن حس و پوسته پوسته شدن در ناحیه پوست سر ایجاد می‌شود.
  • زمان طولانی برای رشد مو: در بعضی افراد دوره رشد یا ترمیم مو بیش از حد طولانی می‌شود. این به این دلیل است که زمان می برد تا موهای کاشته‌شده کاملا نفوذ کرده و شروع به رشد کنند.
  • نیاز به جراحی بیشتر: گاهی اوقات به دلیل عدم اطمینان درباره سلامت فولیکول‌های مو نمی‌توان موفقیت جراحی را پیش‌بینی کرد. در مواردی که بیماران دچار نوعی بیماری یا اسکار شود، برای رفع این مشکل نیاز به جراحی بعدی است.

ریزش مو پس از کاشت مو

ریزش مو پس از جراحی کاشت مو ممکن است برای بسیاری از افراد شوکه کننده باشد. اگر موهای کاشته شده نیز پس از چند هفته دچار ریزش شوند، ممکن است این تصور ایجاد شود که روش ترمیم ناموفق بوده است در حالی که در اکثر موارد ریزش مو کاملا طبیعی است.ریزش شوک در ناحیه گیرنده پیوند

اگر بخشی از مو در ناحیه گیرنده ریزش کند، ممکن است به این دلیل باشد که گرافت‌های مو بسیار نزدیک به هم قرار کاشته شده‌اند. نزدیکی گرافت‌ها می‌تواند به بافت‌های اطراف آن‌ها نیز آسیب رسانده و موها در اطراف هم شروع به ریزش کند. اگر موها متراکم کاشته شوند حتی پس از برگشت مو و رشد آن به طور یکجا مو طبیعی به نظر نمی‌رسد که به آن “اثر عروسک” نیز می‌گویند. ریزش شک به دلیل تراکم زیاد زمانی اتفاق می‌افتد که پزشک و تیم او در انجام کاشت مو بی‌تجربه هستند.

ریزش شوک در ناحیه اهدا کننده

ریزش شوک در این ناحیه نیز می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد از جمله:

بی حسی موضعی نادرست

بی حسی موضعی شامل تزریق ماده بی حسی به بافت سر است تا پوست سر کمی بالا بیاید اما اگر محلول بی حسی بیش از حد تزریق شود، فشار بافت افزایش می‌یابد. با افزایش فشار بافت، خون رسانی به ریشه مو ضعیف می‌شود و موها شروع به ریزش خواهند کرد.

آسیب دیدگی بافت

روش FUT مانند FUE مدرن و همچنین ملایم نیست. در FUT نوار باریکی از پوست در ناحیه اهداکننده گرفته می‌شود که گرافت‌ها از آن قسمت استخراج می‌شوند. برداشتن این نوار می‌تواند به بافت اطراف آن آسیب رسانده و منجر به ریزش شوک شود.

تعداد زیاد پیوندهای گرفته شده

تعداد گرافت‌هایی که می توان از ناحیه اهداکننده برداشت کرد محدود است. حتی در صورتی که موهای ناحیه اهداکننده به طور کامل و متراکم رشد کنند باز هم چنین محدودیتی وجود دارد. اگر پزشک از این ناحیه بیش از حد گرافت بردارد، این قسمت دچار شوک ریزشی خواهد شد.

کاشت مو

عفونت سر بعد از کاشت

با ورود باکتری‌ها به زخم های باز روی پوست سر در جایی که فولیکول‌های مو برداشته یا کاشته شده‌اند عفونت به وجود می‌آید. عفونت ایجاد شده در نتیجه کاشت مو را از بروز علائم زیر می‌توان تشخیص داد:

  • تورم

  • درد

  • احساس سوزش یا گرما

  • ایجاد چرک

  • قرمزی یا تغییر رنگ

  • خارش

  • خونریزی

البته تورم یا خونریزی تا حدی طبیعی است اما اگر بیش از 7 روز طول بکشد این امکان وجود دارد که فرد دچار عفونت شده باشد.

برخی از عواملی که می‌توانند باعث ایجاد عفونت شوند شامل موارد زیر است:

  • بهداشت نامناسب و محیط جراحی غیربهداشتی

  • استفاده از ابزارهای جراحی ضدعفونی نشده

  • سیستم ایمنی ضعیف

که سیستم ایمنی ضعیف، ناشی از عواملی مانند عوامل زیر است:

  • چاقی و اضافه وزن

  • سیگار کشیدن

  • فشارخون بالا

  • دیابت اچ آی وی و سرطان ممکن است سیستم ایمنی را تضعیف کنند.

به هر حال در صورت بروز هر گونه عفونت نباید درمان آن را به تعویق انداخت زیرا چنانچه درمان نشود سلامت کلی بدن را به خطر می‌اندازد و این امر سلامت مو را نیز تحت الشعاع قرار میدهد.

خارش سر بعد از کاشت مو

 خارش پس از کاشت مو در نواحی اهداکننده و گیرنده کاشت بسیار شایع است و می‌تواند از 4 روز تا 2 هفته پس از جراحی ادامه یابد. نگران چنین عارضه‌ای نباشید زیرا معمولا به طور خود به خود برطرف خواهد شد. دلیل خارش این است که پوست سر در حال ترمیم خود پس از عمل است و خارش آن بخشی از فرآیند التیام می‌باشد. برای مثال در زمان التیام، پوست سر ماده شیمیایی به نام هیستامین آزاد می‌کند که باعث ایجاد خارش می‌شود. با این وجود راهکارهایی نیز برای مقابله با آن وجود دارد که تا حدودی اثر آن را رفع می‌کنند. دقت کنید که در مقابل خارش پوست سر باید مقاومت کنید که خراش نیابد، بهتر است کمی اسپری آب نمک بر روی موضع موردنظر بپاشید، آنتی هیستامین، شامپوهای درمانی و محلول استروئیدی پوست سر مصرف کنید. 

قرمزی پوست سر بعد کاشت مو

قرمزی بعد از کاشت مو به روش FUE رایج و ناشی از التهاب پوستی است. قرمزی هم در ناحیه اهدا کننده و هم در ناحیه گیرنده کاشت ایجاد می‌شود. به طور معمول با گذشت زمان برش ها در محل کاشت رو به بهبود گذاشته و از بین می‌رود اما در برخی موارد ممکن است نیاز به درمان داشته باشد. قرمزی در بسیاری از بیماران پس از 2 هفته کاملا از بین می‌رود. با این حال در برخی موارد ممکن است روند التیام طولانی‌تر شود یا قرمزی پوست ناشی از بهبودی طبیعی نباشد. در چنین مواردی دلایل دیگری وجود دارد مانند فولیکولیت (عفونت مو)، سلولیت (عفونت پوستی)، کیست (تورم گرد و کوچک زیر پوستی)، نکروز پوست (پوست مرده یا در حال مرگ). همه موارد ذکر شده می‌توانند بر ناحیه اهداکننده یا گیرنده تاثیر بگذارند بنابراین باید به مراقبت‌های لازم توجه کرد.

ورم صورت بعد از کاشت مو چقدر طول می‌کشد؟

ورم کاشت مو یکی از چالش های بعد از فرایند کاشت موی طبیعی است. برآمدگی یا ورم صورت بعد کاشت مو یا تورم پلک ها مخصوصا 2 تا 6 روز پس از عمل از پیامدهای رایج جراحی کاشت مو می‌باشد. در برخی موارد ورم آنقدر شدید است که بیمار نمی‌تواند چشمان خود را باز کند. روش‌های زیادی برای کاهش ورم توصیه شده است. استفاده از کمپرس سرد در اطراف چشم به انقباض رگهای خونی اطراف چشم کمک کرده و پف چشم را کاهش می دهد. از سوی دیگر استفاده زیاد از کمپرس سرد نیز ممکن است از تثبیت فولیکول‌های جدید مو جلوگیری کند، بنابراین استفاده از آن باید با احتیاط انجام شود. برای پیشگیری از ورم بعد از کاشت مو باید 3 تا 4 روز از انجام فعالیت‌های ورزشی که باعث تعریق زیاد می‌شود خودداری کنید.

کاشت مو

مزایای کاشت مو

آگاهی از جنبه‌های مثبت کاشت مو به شما کمک می‌کند بهتر تصمیم بگیرید. به این ترتیب مهم‌ترین مزایای کاشت مو عبارتند از:

  • رشد طبیعی مو: در جراحی کاشت، موی خودتان پیوند زده می‌شود و نتیجه بسیار طبیعی است. یعنی بافت، جنس و رنگ مویی که بعد از جراحی رشد می‌کند، دقیقا مشابه موهای خودتان است.
  • دوران نقاهت کوتاه‌مدت: شما می‌توانید پس از چند روز استراحت بعد از عمل، فعالیت‌های روزمره خود را از سر بگیرید.
  • درصد موفقیت بالا: میزان موفقیت کاشت مو یکی از دلایل اصلی این است، که مردم اغلب این روش را انتخاب می کنند. درضمن ابداع تکنیک‌های پیشرفته روز به روز درصد موفقیت کاشت مو را افزایش می‌دهد.
  • بهترین راه‌حل خلاصی از کچلی: علاوه بر بهترین، این روش گاهی تنها راه برای افرادی است که بر اثر شرایطی مانند آلوپسی یونیورسال موهای خود را از دست داده‌اند.
  • بدون درد و اسکار: در حین عمل از بی‌حسی موضعی استفاده می‌شود و بعد از بهبودی هم هیچ جای زخم و اسکاری باقی نمی‌ماند.
  • ایمن و موثر: در بیشتر مواقع این عمل کاملا امن و موثر است وهیچ درمان اضافی بعد از آن نیاز نیست.

بیشتر بدانید :

کلینیک زیبایی دکتر امید شعبانی در اندیشه ، شهریار ، فردیس

مشاوره ۰۲۱۹۱۳۰۶۵۶۲ دکتر امید شعبانی

آدرس : فاز ۳ اندیشه – چهارراه ساسان – خیابان مطهری – نبش بن بست بهار – طبقه فوقانی داروخانه شریف

شماره تلفن بهترین کلینیک زیبایی 

۰۲۱-۹۱۳۰۶۵۶۲

مشاوره و گفتگوی آنلاین کلیک کنید

آدرس : فاز ۳ اندیشه – چهارراه ساسان – خیابان مطهری – نبش بن بست بهار – طبقه فوقانی داروخانه شریف

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

با انتخاب ستاره ها به مطلب امتیاز دهید!

5/5 - ( 8 رأی )

در خبرنامه ما عضو شوید

کلینیک زیبایی پوست و مو سانی بیوتی vip

در کلینیک زیبایی پوست و مو سانی بیوتی vip ، زیباجویان می توانند انتظار طیف وسیعی از خدمات زیبایی و مراقبت از پوست را داشته باشند که توسط پزشک مجرب و بسیار ماهر ارائه می شود. این خدمات برای پاسخگویی به نیازهای زیباجویان و ارائه بهترین نتایج طراحی شده اند.

این کلینیک علاوه بر حضور پزشک پوست و مو که می تواند انواع بیماری های پوستی و ریزش مو را درمان کند، خدمات لیزر را با جدیدترین تکنولوژی برای از بین بردن موهای زائد و درمان بیماری های پوستی ارائه می دهد. خدمات لیزر این کلینیک با پیشرفته ترین دستگاه ها و تکنیک ها برای حداکثر کارایی و اثربخشی انجام می شود.

همچنین زیباجویان می توانند از خدمات زیبایی پوست و مو مانند جوانسازی و پاکسازی پوست با استفاده از جدیدترین تکنیک ها و تجهیزات، خدمات فیشیال، مزوتراپی مو، تزریق بوتاکس و فیلر و بسیاری از روش های درمانی دیگر بهره مند شوند. پرسنل کلینیک برای ارائه تجربه ای آرامش بخش و تجدید قوا به مراجعان بسیار دقت می کنند و به آنها احساس شادابی و اعتماد به نفس می دهند.

همچنین کلینیک زیبایی پوست و مو سانی بیوتی vip به ارائه مشاوره و انجام پیکرتراشی و بادی کانتورینگ به روش لیپوماتیک با جدیدترین دستگاه ها توسط متخصصین مجرب می پردازد. این روش با رعایت کامل ملاحظات پزشکی و ایمنی انجام می شود و بهترین نتایج ممکن را برای مشتریان تضمین می کند.

کلینیک زیبایی پوست و مو سانی بیوتی vip طیف گسترده ای از خدمات پوست، مو و زیبایی را به زیباجویان ارائه می دهد که با برخی از آن ها در وب سایت آشنا می شوید و این کلینیک را به مقصدی ایده آل برای هر کسی که به دنبال ظاهری زیبا و احساسی عالی است تبدیل می کند.

© 2024 All Rights Reserved