فهرست مطالب
کاشت مو طبیعی در کلینیک مرکزی اندیشه فرقی نمی کند به تازگی متوجه نازک شدن تار موهایتان شده باشید یا شاهد یک نقطه براق و طاسی موهایتان باشید، اگر از ریزش مو در هر شکل و اندازه ای رنج می برید، کاملاً حق دارید که به دنبال راهی روی سرمایه گذاری برای رشد و بازیابی مجدد موهایتان باشید.
کاشت مو یکی از پرطرفدارترین عملهای زیبایی است که به دلیل کاربرد گسترده هم در آقایان و هم خانمها، همواره با استقبال بیشتری مواجه میشود. یکی از اولین سؤالاتی که هر فرد قبل از کاشت مو با آن مواجه میشود این است که هزینه کاشت مو چقدر است و چگونه محاسبه میشود. در این مورد باید گفت که هزینه کاشت مو در افراد مختلف متفاوت بوده و به عوامل مختلفی بستگی دارد.
هزینه کاشت مو در در ایران بین 20 تا 30 میلیون تومان متفاوت است. در ادامه بیشتر با نحوه محاسبه هزینه کاشت مو آشنا میشویم.
هزینه کاشت مو به چه عواملی بستگی دارد؟
برای محاسبه هزینه کاشت ابتدا باید با پزشک ملاقات کنید تا بررسی و آنالیز پوست و مو به طور کامل انجام شود. پزشک با بررسی وضعیت پوست و مو ناحیه اهدا کننده و گیرنده و همچنین با توجه به عوامل مؤثر بر هزینه کاشت مو، هزینه نهایی به شما اعلام میشود. در ادامه با مهمترین عوامل مؤثر بر هزینه کاشت مو آشنا میشویم.
درجه طاسی
مهمترین عاملی که بر هزینه کاشت مو مؤثر است، درجه طاسی شماست. زمانی که با افزایش درجه طاسی، هزینه کاشت مو نیز افزایش مییابد؛ چرا که در چنین مواردی لازم است گرافتهای بیشتری از بانک مو استخراج شده و به ناحیه طاسی منتقل شود. بنابراین پیچیدگی و سختی کاشت مو در افرادی که طاسی بیشتری دارند افزایش مییابد. البته اینکه چه میزان تراکمی برای موهایتان بعد از کاشت مد نظر دارید و اینکه وضعیت بانک مو با آن تناسب دارد نیز در این عامل نقش دارد.
تعداد گرافتهای مورد نیاز
معمولاً پزشک برای محاسبه هزینه کاشت مو، قبل از هر چیز به تعداد گرافتهای مورد نیاز برای پوشش نواحی کم پشت توجه میکند. هر گرافت بین 1 تا 5 فولیکول مو را شامل میشود و تعداد آن با توجه به میزان طاسی، مدل مو، بانک مو و روش انتخابی تعیین میشود. معمولاً در اغلب افراد بین 2000 تا 3000 گرافت مو به خوبی نواحی کم پشت را پوشش میدهد. کلینیکها هزینه کاشت هر گرافت با یک تکنیک خاص را را در تعداد گرافتها ضرب کرده و هزینه نهایی را به صورت حدودی مشخص میکنند.
تکنیک کاشت مو
یکی دیگر از فاکتورهای تأثیرگذار بر هزینه کاشت مو، روشی است که با آن کاشت مو انجام میشود. کاشت مو با روشهای مختلفی انجام میشود که در دو گروه روشهای تهاجمی و غیر تهاجمی دسته بندی میشوند. در روشهای تهاجمی گرافتهای بانک مو با برش جراحی استخراج میشوند که با درد و خونریزی همراه است. معمولاً هزینه کاشت مو با روشهای تهاجمی بیشتر است. در مقابل روشهای کم تهاجمی و مدرن که با استفاده از تجهیزات پیشرفته انجام میشوند و احتیاجی به برش و خونریزی ندارند، هزینه کمتری دارند.
توجه داشته باشید که تمام تکنیکهای کاشت مو مزایا و معایب خاص خود را دارند و انتخاب آنها بر اساس نیاز شما و صلاحدید پزشک صورت میگیرد. همچنین در روشهای مدرن اغلب هزینه کاشت مو اختلاف چندانی ندارد و عوامل دیگر تأثیرگذاری بیشتری دارند. توصیه میشود هرگز برای کاهش هزینه کاشت مو، روشی که برای شما مناسب نیست را انتخاب نکنید.
مهارت و تجربه پزشک
مهارت، تخصص و تجربه پزشک یکی از مهمترین عوامل مؤثر بر هزینه کاشت مو است. پزشکی که تخصص و تجربه بیشتری در زمینه کاشت مو دارد، معمولاً هزینه بیشتری به ازای مهارت و تخصص بالای خود دریافت میکنند. معمولاً یک پزشک مجرب در کلینیکهای معتبرتر و پیشرفتهتری فعالیت میکند و به ازای ارائه خدمات خود دستمزد بالاتری دریافت میکند؛ چرا که فردی که زمان و انرژی زیادی برای دریافت تخصص و تجربه در این زمینه صرف کرده است، قطعاً خدمات خود را به ارزان نمیفروشد.
یک پزشک متخصص حرفهای تأثیر قابل توجهی بر نتیجه نهایی کاشت مو خواهد گذاشت. پزشک میتواند مشکلات حین کاشت ابرو را به راحتی برطرف کرده دقیقا مطابق با انتظارات فرد کاشت را انجام دهد. زمانی که نتایج غیر طبیعی و نامطلوب را مشاهده میکنید، به احتمال زیاد پزشک در انتخاب زاویه، عمق و محل کاشت گرافتها دقت و تخصص کافی نداشته است. به همین دلیل هزینه کاشت مو در چنین مواردی بر نتیجه نهایی عمل نیز مؤثر خواهد بود.
بانک مو در دسترس
در دسترس بودن فولیکولهای بانک مو نیز بر هزینه نهایی کاشت مو مؤثر خواهد بود. معمولاً در کاشت مو از موهای پشت و کنار سر برای پر کردن نواحی کم پشت مو استفاده میشود. در صورتی که بانک مو با محدودیت در دسترس قرار بگیرد، فرایند کاشت مو با چالشهای مختلفی مواجه میشود. در چنین مواردی پزشک و سایر اعضای کادر جراحی باید از ابزارها و روشهای مختلفی مثل برداشت از بانک مو نقاط مختلف بدن بهره ببرند. به همین دلیل افرادی که بانک موی محدودی دارند باید انتظار افزایش هزینه کاشت مو را نیز داشته باشند.
چرا هزینه کاشت مو به روشهای مختلف متفاوت است؟
ممکن است بپرسید چرا با وجود کاربردهای نسبتاً یکسان روشهای مختلف کاشت مو، هزینه هر تکنیک متفاوت است. تکنیکهای مختلف کاشت مو مزایا و معایب مختلفی دارند؛ به عنوان مثال کاشت مو به روش FUE اگرچه بدون زخم و بخیه انجام میشود، اما مدت زمان بیشتری به طول میانجامد. در مقابل تکنیک FUT سریع است اما عوارض برش جراحی را نیز به همراه دارد. یا اینکه تکنیک SUPER FUE با طراحی لیزری خط رویش مو انجام میشود. در واقع از آنجایی که هزینه تجهیزات، ارائه خدمات، محدودیتها، چالشها و مدت زمان هر تکنیک متفاوت است، انتظار میرود هزینه نهایی عمل نیز متفاوت باشد.
چرا هزینه کاشت مو در کلینیکهای مختلف متفاوت است؟
ممکن است با مراجعه به کلینیکهای مختلف که حتی از نظر اعتبار و شهرت نیز یکسان هستند، با هزینههای مختلفی مواجه شوید. کلینیکهای مختلف در ایران از تجهیزات، امکانات و کادر پزشکی متفاوتی استفاده میکنند. کلینیکی که از فضای بیشتر و با امکانات کامل بهره میبرد، قطعا بیشتر روی ارائه خدمات سرمایه گذاری کرده و به همین دلیل هزینه کاشت مو یا سایر خدمات زیبایی را افزایش میدهد. خدماتی مثل تأمین بهداشت کلینیک، تهیه تجهیزات جدید و پیشرفته، مشاوره تخصصی، انجام آزمایشات و … برای کلینیکها هزینه بر است.
همچنین کلینیکها با کادر پزشکی متفاوت، دستمزد متفاوتی نیز به پزشک پرداخت میکنند و به همین دلیل هزینه را نیز افزایش میدهند. به طور کلی نمیتوان گفت کلینیک زیبایی که هزینه کاشت مو بیشتری دریافت میکند، قطعاً خدمات باکیفیتتری نیز ارائه میکند. اما معمولاً کلینیکهایی که سابقه، شهرت و خدمات بهتری دارند و از کادر پزشکی تخصصی بهره میبرند، با هزینههای ارزان در دسترس نیستند.
هزینه کاشت مو در ایران بیشتر است یا سایر کشورها؟
یکی دیگر از ایدههایی که ممکن است به ذهن متقاضیان کاشت مو خطور کند، این است که کاشت مو را در کشوری دیگر و با تجهیزات و امکانات پیشرفتهتر انجام دهند. قبل از هر چیز باید بگوییم که کاشت مو در ایران بسیار توسعه یافته است و کلینیکهای داخلی از نظر تجهیزات و تبحر پزشکان از بسیاری از کشورهای اروپایی نیز بالاتر هستند. از طرفی هزینه کاشت مو در ایران با سایر کشورها قابل مقایسه نیست.
ارزش پول ملی ایران باعث شده تا شما بتوانید با هزینههای بسیار کمتر از سایر کشورها کاشت مو باکیفیت را تجربه کنید. هزینه کاشت مو در سایر کشورها چندین برابر ایران است. اگرچه هزینه کاشت مو توسط بیمه پوشش داده نمیشود، اما نسبت به بسیاری از جراحیهای زیبایی هزینه مقرون به صرفهتری دارد.
سوالات متداول کاشت مو در رباط کریم
برای پاسخ به این سوال باید عوامل متفاوتی را در نظر بگیریم. در وهله اول روشی که برای کاشت مو استفاده می شود و سپس تکنیک پزشک موثر است. همچنین موثرترین عامل در این مورد ژنتیک فرد و جنسیت می باشد. اما اگر بخواهیم به طور کلی پاسخ دهیم به صورت میانگین افراد حدود ۶ ماه پس از انجام اقدامات اولین آثار جدی کاشت را می بینند. همچنین در حدود یک سال پس از اقدام اثر کامل کاشت دیده می شود.
برای پاسخ دادن به این سوال لازم است در ابتدا اشاره کنیم برای این که جایی از بدن مو داشته باشد نیاز به فولیکول مو دارد. در روش نوین که از پیوند زدن فولیکول های مو به سر استفاده می شود پس از مدتی فولیکول ها خونرسانی شده و رویش مو صورت می گیرد. بنابراین پاسخ این سوال معمولاً مثبت می باشد. چرا که در غالب افراد دیده شده است که پس از پیوند موفق فولیکول مو و رویش مجدد مو افراد اثر مادام العمر رویش مو را تجربه خواهند کرد.
به طور کلی پس از آن که مو کاشته شد و فولیکول ها بر روی سر قرار گرفتند مهم این است که آیا در ابتدای امر به آن اتصال پیدا کرده اند یا نه. معمولاً پس از اتصال به بافت پایه پوست به علت خونرسانی گسترده به سر این پیوندها با موفقیت همراه می شوند. چیزی در حدود ۸۵ تا ۹۵ درصد افرادی که اقدام به کاشت می کنند موفق می شوند تا رویش مجدد مو را بر روی سرشان ببینند. همچنین این اثرات غالباً مادام العمر می باشد.
به طور کلی در روش پیوندی کاشت مو رویش مو به شکل قابل توجهی موفق تر از استفاده از داروهای رویش مو می باشد. در حالتی که کاشت صورت می گیرد ۱۰ تا ۸۰ درصد مواقع تا حدود ۳ تا ۴ ماه پس از کاشت، رویش مجدد مو مشاهده می شود. اما باید در نظر داشت که این موهای مجدداً روییده شده مانند موهای طبیعی می باشد و می تواند در طول زمان نازک و شکننده شود.
اگرچه به طور کلی همه افراد بالای ۱۸ سال می توانند کاشت مو انجام دهند اما افراد زیر ۲۵ سال اثرات قابل توجهی را مشاهده نخواهند کرد. یکی از مهم ترین علل این می باشد که تا قبل از ۲۵ سالگی الگوی ریزش مو مشخص نمی شود. بنابراین بهترین سن اقدام برای کاشت مجدد مو بعد از ۲۵ سالگی می باشد.
در درجه اول باید توجه داشت که هیچ اقدام جراحی بدون درد نیست. اما استفاده از داروهای مسکن بعد از جراحی و همچنین داروهای بی حس کننده در حین جراحی می تواند اثر بسیار قابل توجهی در کاهش درد بیماران داشته باشد. بنابراین کاشت مو اقدام چندان پر دردی نمی باشد.
در پاسخ به این سوال باید گفت که موهایی که رویش می کنند بعد از گذشت دو هفته می توانند شروع به ریزش کنند. اما جای نگرانی نمی باشد. چرا که باید ۳ تا ۴ ماه زمان داد تا رشد مجدد مو به شکل قابل توجهی ایجاد شود.
سوزش، خارش و عفونت از مهم ترین عوارض احتمالی می باشد. خونریزی نیز از دیگر عوارض است. همچنین گزگز و بی حسی مدتی پس از کاشت مو در ناحیه مورد نظر ممکن است ایجاد شود.
بله. پس از گذشتن زمان کافی پس از رویش قطعی و کامل مو می شود به آرایشگاه رفت و موها را کوتاه کرد. همچنین حتی می شود موها را به صورت کامل تراشید. فقط باید دقت شود که از تابش مستقیم نور خورشید به روی سر جلوگیری شود و از کرم ضد آفتاب در صورت نیاز استفاده شود.
باید گفت که به سبب فشاری که کلاه بر روی سر و فولیکول های مو ایجاد میکند می تواند موجب شکنندگی مو شود. البته می شود بعد از کاشت مو کلاه بر روی سر گذاشته ولی باید حداقل ۱۰ روز پس از انجام جراحی استفاده شود.
جراحی کاشت مو توسط جراح پلاستیک با تجربه و دارای مدرک صورت می گیرد. بنابراین این روش روشی ایمن در صورت انجام توسط جراح و در مرکز مجهز می باشد. البته همه جراحی ها عوارض خود را نیز دارند.
چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟
با انتخاب ستاره ها به مطلب امتیاز دهید!